Prenatalna i postnatalna podrška obiteljima - podrška razvoju od začeća

Cilj kongresa je upoznati stručnjake i studente s cjelokupnim aspektima razvoja djeteta od samog začeća te važnosti pružanju podrške obitelji, kao temelju za zdrav rasti i razvoj.

Teme predavanja vrhunskih svjetskih i domaćih stručnjaka i znanstvenika obuhvatit će sva ona područja koja su važna za održavanje obiteljske dinamike kao temelja za sigurno i sretno djetinjstvo.

Biti u tijeku sa znanstvenim informacijama obveza je svih nas koji pružamo podršku djeci i njihovim obiteljima. Zato ćemo puna dva dana govoriti o recentnim znanstvenim spoznajama na teme prenatalnih i postnatalnih izazova današnjice.

Organizatori kongresa

Dora Marinić

mag. rehab. educ.

Magistrica sam edukacijske rehabilitacije i trenutno završavam poslijediplomski doktorski studij Kineziologije na Kineziološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Nakon tri godine vođenja privatne prakse započela sam s kreiranjem edukacija i radionica za stručnjake, roditelje i studente u području ranog i predškolskog odgoja, obrazovanja i (re)habilitacije. Zaljubljenica sam u rani razvoj profesionalno, a kao majka jednogodišnjeg djeteta i privatno. Moja profesionalna misija je dovesti znanost u službu prakse, razvoja i obiteljskog funkcioniranja, a organizaciju i osmišljavanje koncepta ovog Kongresa, zajedno s Ivom Barić, vidim kao jednu od najizazovnijih i najuzbudljivijih stepenica u dosadašnjoj karijeri. Sretna sam što mogu doprinijeti najljepšoj činjenici da je učenje cjeloživotni proces u kojem danas znamo puno više nego jučer i puno manje nego sutra, a u procesu je najvažnije – uživati.

Matej Sabo Matičević

producent

Novinar sam koji sjajno pliva u produkcijskim vodama s dugogodišnjim iskustvom u najvećim hrvatskim medijima.

Trenutno voditelj Digitalne produkcije RTL televizije, te video producent za European news exchange. Osnivač sam obrta Ingenious production kojeg volim zvati medijskom produkcijom za posebne namjene. Fokusiran sam na online prijenose uživo, a sa suradnicima proizvodim sve vrste medijskog sadržaja u raznorazne svrhe. Tekstovi, videografija, fotografija, animacija, dizajn, digitalno oglašavanje, branding…